We trekken ons enkele uren terug uit de dagelijkse stress om te herbronnen
We organiseren professionele rust en pauze in ons druk bestaan.
We leren op verschillende manieren hoe we onszelf meer gefocusseerd en veerkrachtig kunnen houden: Time management met een duurzame doelstelling; Work-life balance IN onze dagelijkse werkplanning.
Tijdens ons bezoek houden we het intern stil en communiceren we waar en wanneer nodig. We nemen het ritme van de abdij en de natuur in ons op. We ervaren hoe deze ons dichter bij onszelf en in het hier-en-nu brengt.
We bezoeken de boerderij en de Abdij en proeven hun bier en kaas met mogelijk om maximaal één karton per persoon te kopen.
We onderzoeken de planten en kruiden op onze wandelingen door het bos en in de kruidentuin. We leren hoe perma-cultuur het dichtst, de natuurlijke bedrijfsvoering in landbouw benadert.
We zoeken onze grens en Frankrijk op.
We wandelen naar Frankrijk en bewaken daarbij onze eigen grenzen.
We luisteren naar de noden van ons lichaam in rust en beweging.