Ons DNA

Wat is jouw Dagelijks Natuurlijk Leiderschap?

Onze missie

Onze missie is om jouw natuurlijk leiderschap te versterken met respect, verwondering, liefde en verantwoordelijkheid voor de natuur. Dit doen we door de universele principes, de intelligentie en de voedende kracht van de natuur te ontdekken en te ervaren via onze leader trails

Dagelijks Natuurlijk Leiderschap

Dagelijks Natuurlijk Leiderschap is elke dag teruggrijpen naar de essentie van wie je bent en dat laten bepalen hoe je vandaag en morgen in je carrière en leven wil staan. Dat is jouw DNA. Of dat zou het moeten zijn.

Wij geloven dat de natuur ons alle universele principes, intelligentie en voedende kracht aanreikt die we nodig hebben om onze kern te verkennen en zo een betere balans te vinden en te bewaren.

Ons DNA

Wij, dat zijn Peter en Lieven. We zijn de oprichters van Leader Trails en jullie begeleiders.

Onze missie is om jouw natuurlijk leiderschap te versterken met respect, verwondering, liefde en verantwoordelijkheid voor de natuur. 

We willen jou inspireren om de universele principes en wetmatigheden van de natuur te (her)ontdekken om zo een levenshouding en eco-mindset te cultiveren die gebaseerd is op ‘eenvoud’ en ‘moeiteloosheid’.

Door te ONT-moeten en te gaan voor bewust-ZIJN, laten we de wondere wilde wereld in jezelf herontdekken. Een wereld met meer levenskwaliteit, vitaliteit en zingeving.

Durf jij jezelf als leider in vraag stellen en sta je open voor de mentale, sociale en fysieke uitdagingen die de natuur je aanbiedt? Herconfigureer dan NU je DNA!

We omarmen verschillen en respecteren ieders eigenheid. Zo behoudt iedereen zijn/haar/hun integriteit. De natuur en elk leerproces vragen authenticiteit, betrokkenheid, en bovenal, respect. Door dit te geven, verdien je het, en krijg je het.
Waarom complex als het simpel kan? De natuur toont dat alles praktisch en eenvoudig kan.

Door je te ont-doen van het vele moeten, ont-moet je jezelf. Probeer het maar.

In een wereld waar angst versterkt wordt en bestreden wordt met een groeiende controle, kiezen en handelen wij bewust vanuit liefde en vertrouwen!

Door mensen te verbinden, onze milde aandacht te geven en harten te openen willen we bijdragen aan een wereld waar liefde kan groeien en bloeien.

We worden graag geprikkeld door nieuwe ervaringen en ontmoetingen. Het is de nieuwsgierigheid die ons drijft. We laten ons graag verwonderen door alles wat zich op elk moment aandient.
We vertrouwen onze intuïtie en nemen van hieruit verantwoordelijkheid op die bij ons past. We doen wat nodig is om onszelf, onze directe omgeving en de samenleving duurzaam te doen evolueren.
We willen genieten, lachen, verbinden en een mooie gelukzalige tijd samen be-leven. We maken graag tijd voor jou en klinken op het goeie leven! We vinden het Vree wijs dat je met ons mee op pad gaat.

In every walk with nature one receives

Far more than he seeks

JOHN MUIR