Individuele Coaching Trails

Tochten in de ongerepte natuur gericht op persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

Begeleiding in jouw unieke persoonlijke groeipad

Tijdens de wandeltocht bespreken we waar je momenteel tegenaan loopt en wat je graag in jouw leven anders wil.  Bewegen in de natuur zet dingen sneller  in beweging.

Onze coaching methode  is gericht om snel positieve verandering te bewerkstelligen en jouw zelfredzaamheid te verhogen zodat je na een paar sessies voldoende innerlijke kracht en vertrouwen hebt om jouw pad alleen verder te zetten.

Zet de eerste stap, boek een gratis gesprek waarin je al je vragen kunt stellen.

Hoe doen we dit?

We bieden jou beklijvende levenservaringen aan in de natuur.

Actieve natuurervaringen en opdrachten onderweg verruimen jouw bewustzijn, veranderen je waarneming en leren je nieuwe mogelijkheden te ontdekken waardoor je betere keuzes zal maken. Je krijgt meer inzicht in je eigen houding, beperkende overtuigingen en gedrag, zowel op persoonlijk als professioneel niveau.

Bovendien is de natuur, met haar 3,8 biljoen jaren bestaan, de meest toekomstresistente organisatie en kunnen we heel veel van ‘onze moeder’ leren op vlak van innovatie, strategie en organisatie.

In elk van de 4 energiesoorten (spiritueel, mentaal, emotioneel en fysisch) ervaar je hoe deze wederzijds afhankelijk zijn en een optimale samenvloeiing resulteert in een staat van passie, flow en moeiteloosheid

Een pad die je zelf bewandelt. Je zult dingen tijdens de tocht ervaren op jouw eigen manier. Vermits we als groep op tocht gaan, zal je jouw ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Zij zullen jouw spiegel zijn. Je groeit samen mét, en dankzij de andere deelnemers. 

We leren jou een gedisciplineerde levenshouding te ontwikkelen, waarbij je jouw leiderschapsgedrag laat leiden door universele principes van de natuur, die net zo fundamenteel zijn als de wet van de zwaartekracht.