Grenzen – Abdij van Orval

Dagtochten, Trails

We trekken ons enkele uren terug uit de dagelijkse stress om te herbronnen 

We organiseren professionele rust en pauze in ons druk bestaan.

We leren op verschillende manieren hoe we onszelf meer gefocusseerd en veerkrachtig kunnen houden: Time management met een duurzame doelstelling;  Work-life balance IN onze dagelijkse werkplanning.

                   

Tijdens ons bezoek houden we het intern stil en communiceren we waar en wanneer nodig. We nemen het ritme van de abdij en de natuur in ons op. We ervaren hoe deze ons dichter bij onszelf en in het hier-en-nu brengt.
We bezoeken de boerderij en de Abdij en proeven hun bier en kaas met mogelijk om maximaal één karton per persoon te kopen.

Film Abdij van Orval

We onderzoeken de planten en kruiden op onze wandelingen door het bos en in de kruidentuin. We leren hoe perma-cultuur het dichtst, de natuurlijke bedrijfsvoering in landbouw benadert.

We zoeken onze grens en Frankrijk op.

We wandelen naar Frankrijk en bewaken daarbij onze eigen grenzen. 

We luisteren naar de noden van ons lichaam in rust en beweging.

                   

Overzicht

Fysieke zwaarte
1/5

Investering (excl. BTW):

€560
Interesse voor deze trail?

Nuttige Informatie

Voor wie?

Leidinggevenden die willen herbronnen in 2 nachten en één dagtocht. Zowel spiritueel als lichamelijk ontspannen met lichte inspanning. Er eens helemaal uit zijn, hoofdzakelijk buiten met deze opleidingsdag rond 'rust'. Ervaren van rust, stilte in micro en langere pauzes.

Start

We rijden na de files 's avonds al uit naar de Ardennen. We verwachten jou Maandagmorgen 29/8 tegen ten laatste 09u00 ter plaatse: Abbaye Notre-Dame d'Orval Route d'Orval, n° 1, B-6823 Villers-devant-Orval We starten op maandagmorgen na het ontbijt in onze gemeenschappelijke werkruimte We volgen het ritme en de regels van het kloosterleven We voorzien gemeenschappelijk tijd voor uitwisseling en vragen

Praktisch

Breng een yogamatje of -kussen en dekentje mee. Voorzie goede wandelschoenen en eventuele wandelstokken. We eten mee in stilte met de broeders en andere bezoekers in de abdij We overnachten en eten in het klooster van Orval. Laat de abdij weten als je zondagavond al wenst aan te komen of langer wenst te blijven slapen : accueil@orval.be accommodatie : 061/32.51.10 receptie/ingang : 061/31.10.60 Breng dan slaapzak en lakens mee of huur deze ter plaatse

Wat krijg je terug?

Innige verbondenheid met je Zelf. Leren kennen en proeven van een (on-)bekende Trappist. Verder ontdekken van een stuk natuur, zijn bewoners en hun grenzen. Ideale afsluiting van de week of jouw opstapje naar het weekend!

Inschrijven?

Wij gebruiken cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.